11 ianuarie 2014, 00:26

Cine va opri dezmățul democraților?


Dacă chiar am crezut că după învestirea guvernului Leancă s-a instaurat liniștea și pacea în țară, să știți că ne-am înșelat amarnic. A fost doar o aparență amăgitoare. Ar fi trebuit cam să ne pună în gardă cumințeala chitică a PD-iștilor.  Acum nu mai este un secret că gașca PD a continuat lupta subversivă, doar că sub covor. În scurt timp, PD, în care avem criminali cu stagiu, gen Valeriu Guma, căutat de Interpol și Plahotniuc, monitorizat de Interpol, au demarat privatizări ilicite, amenințări, răfuieli fizice și politice.


Au pornit campanii mediatice murdare contra propriilor parteneri de coaliție, contra singurei instituții media independentă din țară și contra tuturor celor care au încercat să le stea cale. Prin intermediul pârghiilor instituțiilor de stat aservite păpușarului se impune un sistem mafiot și oligarhic prin preluarea treptată a bunurilor publice.


Mai mult ca atât, zi și noapte, scribii de doi bani ai păpușarului (Vasile Grozavu, Gabriel Călin, Vitalia Pavlicenco, TraiAnus ) spală imaginea păpușarului prin  portalurile sale media, aruncând concomitent zoi în oponenții săi politici. Strategie obișnuită și ieftină de spălare a imaginii. Cu antirating-ul și imaginea negativă pe care o are Plahotniuc la moment chiar necesită resurse materiale și umane mai serioase.


 În paralel, hoții din PD fură ca în codru.


Astfel, este preluat AeroportulCafeneaua GuguțăMAIB. Să nu uităm nici de,,Casa Media Plus”, care se spune că aparține păpușarului, obține prin decizia Curții Supeme de Justiție retrocedarea de către stat a 6 mln lei impozite, invocând impozitarea zero a venitului obținut din difuzarea publicității. Iar faptul că CSJ este aservită păpușarului demult nu mai este un secret prin intermediul păpușei Poalelungi.


Totodată, PD pune la cale răsturnarea puterii la Comrat. Mai mulți indivizi după eșecul demisiei lui Formuzal de către Adunarea Populară, au dat buzna în cabinetul bașcanului, încercînd să-l scoată cu forța. De fapt, asistăm la o tentativă clară de lovitură de stat în UTAG.


Spre final, vedem cum hoții în lege din PD, prin intermediul Consiliului Coordonator al Audiovizualului și sluga docilă Pocaznoi,  au sistat emisia posturilor de televiziune RTR și Accent TV.  Moldtelecom-ul lui Iurcu, membru al Asociației businessmanilor condusă de Plahotniuc, a exclus posturile menționate din cablu. Acesta este un prim pas spre anihilarea altor posturi de televiziune, incomode păpușarului, nemaivorbind și de atacul ce se preconizează asupra postului de televiziune Jurnal TV, ce duce o politică editorială independentă şi care critică vehement ilegalitățile justiției și instituțiilor controlate de Plahotniuc.


Acum hoții în lege vor să cumpere toate structurile locale ale PCRM, ca mai apoi, să impună legislativul să adopte sistemul electoral mixt. Prin acest sistem Plahotniuc și Guma speră să cumpere tot electoratul . Le va merge oare?


Cred că nu. Mai devreme sau mai tîrziu, hoții în lege vor fi pedepsiți. Iar slugoii lor vor fi supuși ostracismului public.

Și dezmățul poate fi oprit de noi, cetățenii de drept a acestei țări care nu vor accepta niciodată aservirea unui sistem oligarhic și mafiot ce s-a instalat în patria lor.




Comentarii


user profile image
vasea
01.02.2014, 23:35

Bravo !