23 octombrie 2013, 13:32

Unioniştii iar o i-au razna ,despre provocatori , istorie şi paranoia schizoidă

Unioniştii sunt vulnerabili la schimbarea anotimpului sau început tulburarile afective sezoniere.
.Oamenii suferă din cauza lispei de soare sau de caldură, sau ca să fiu mai direct de multă minte şi idei .
Recent, turma unionistă s-a adunat la Bucureşti pentru a le da o mîna de ajutor ruşilor şi transnistrenilor înainte de parafarea acordului cu UE.
Ca să fie clar pentru toată lumea, aceste marşuri servesc pretext pentru autoritaţile moscovite dar şi cele de la Tiraspol pentru a face propagandă politică.
Prin asemenea marşuri care cer unire cu o ţară care nici macar nu vrea sa te audă, ei işi argumentează poziţia pro rusă şi anti Republica Moldova .

Mă rog, nu neg că ar ma fi oameni care cred cu adevarat într-o unire. Insă oameni buni, treziţi-vă ! George Simion agent a serviciilor secrete, un provocator implicat în scheme frauduloase pe banii unirii , Vitalia Pavlicenco şi alte rămăşiţe ale politicului mizerabil şi trădător vă manipulează .

Sursele romaneşti scriu precum că în centrul Bucureştiului s-au adunat zeci de mii de oameni pentru a susţine unirea este o dezimformare totală.
Cineva zice de 10 000 (Pro TV) , alţii 5000 de persoane. alţii insă spun că nu au fost mai mulţi de 1300 de oameni. Se vede că cuiva îi trebuie să înfle cifrele? Real au fost aproape o mie de oameni . Şi ăştea fiind studenţi de ai noştri moldoveni zombaţi şi folosiţi în activitaţi anti statale .Ce înseamnă aceasta ,copii noştri trimişi la învăţătură sunt folosiţi ca carne de tun în războaiele geopolitice împotriva propriei ţări ?
Oare această situaţie va ramîne necomentată de guvernanţii de la Bucureşti ?
Cum se poate una ca asta ?

Aşa că dragi prieteni, dacă suntem oameni maturi şi gîndim raţional unirea este un mit, o iluzie, un non sens. Întro lume modernă noi demult suntem uniţi ,putem calători , munci , căsători , a face studii în România şi în Republica Moldova . Trebuie elimentar să ne respectam reciproc fie că suntem romani sau ne identificăm ca moldoveni .
Trebuie să înţelegem barierele sunt în capurile noastre , şi numai prin fapte bune ,stimă reciprocă dragoste putem fi un întreg o naţiune europeană .Mai ales că în majoritate suntem creştini ortodocşi şi acest pamint România şi Republica Moldova este Gradina Maicii Domnului avînd numeroase manastiri şi biserici aşa cum se spune în lumea creştină .
Eu mă bucur de prudenţa Ambasadei României în Republica Moldova la Chişinău , pentru că nu a permis la proştii noştri să plece la marşurile din Bucureşti organizate de proştii lor .Înseamnă că se poate de oprit prostia şi provocările .
Aşa că haideţi împreună să cultivăm dragostea şi respectul faţă de noi înşine ,apoi de vecinii noştri şi va fi pace şi linişte pe pamintul nostru mult suferit .
Cum a spus marele Dan Puric ,, Lucrurile mari se fac în linişte ,, .
Eu spun că nu trebuie să forţăm lucrurile ,să lăsăm ca să meargă de la D-zeu aşa ,din dragoste şi respect unul faţă de altul indiferent că suntem din Republica Moldova sau România .
Propun celor care au participat la mitingul de la Bucureşti să citeasca un articol scris de un romîn inteligent care gîndeste echilibrat şi care cu adevarat reprezintă opinia unei majorităţi.
http://www.evz.md/la-rascruce-de-civilizatii/

[caption id="attachment_313" align="alignnone" width="150"]g g[/caption]

Mai multe de la Nicolai Pascaru


Comentarii

Nu sunt comentarii


2 mb
This page was created in 0.0652 seconds