16 iulie 2013, 12:18

La doar 19 lei lunar, cu UNITE pentru cei dragi...

Începînd cu data de 1 iulie, fiecare utilizator de telefonie mobilă are dreptul de a-și alege operatorul ce prestează asemenea servicii. La moment, în Republica Moldova activează în baza licenței trei operatori. Evident fiecare dintre noi își alege operatorul în baza raportului calitate/preț. Consider că la momentul dat calitatea convorbirilor nu diferă de la un operator la altul și atunci unica problemă în a te porta la alt operator este numărul de telefon pe care îl utilizezi de cîțiva ani. Așa că începînd cu 1 iulie și acest obstacol a fost înlăturat. În ultimele zile am studiat ofertele tuturor operatorilor și astăzi am fost și am portat numărul la UNITE, operatorul național de telefonie mobilă. De ce anume ei? În primul rînd, calitatea nu diferă de la alți operatori.


În discuțiile mele cu prieteni din alte raioane care utilizează serviciile operatorului UNITE, am aflat că şi în republică calitatea serviciilor Unite este bună, pentru că ei sunt mulțumiți de calitatea oferită. În al doilea rînd, la momentul dat, nici un operator nu are o ofertă mai favorabilă din punct de vedere a prețului şi a avantajelor oferite. Abonamentul de 19 lunar îți permite să fii disponibil permanent, atât în reţea, cât şi pe fix. Mai mult ca atît, abonatul achită doar 50 bani per minut, spre orice alt operator la care apelează, pe o perioadă nelimitată. Da, apropo, în abonament este inclus și un trafic internet de 1 GB. Adică ai comunicare gratuită în reţea şi pe fix, comunicare avantajoasă cu alţi operatori, plus un volum maxim de trafic Internet mobil inclus. Plăteşti pentru ceea ce consumi, în reţea şi pe fix comunici gratuit, Internet mobil ai destul în pachet, respectiv achiţi doar ceea ce vorbeşti spre alte reţele la cel mai bun preţ, adică dacă în mediul pe lună vorbeşti 100 minute cu alte reţele – mai achiţi doar 50 de lei suplimentar la abonamentul de 19 lei, astfel că vorbeşti liber cu toţi cu doar 69 lei lunar. La ce bun să plăteşti pentru ceea ce nu consumi?


Astăzi o cunoștință de pe o rețea de socializare a scris: - Scuzați, dar mie nu-mi trebuie tone de minue și SMS-uri gratuite, eu vreau preț bun și să plătesc doar atât cât cheltui. Evident că argumentele date sunt foarte convingătoare. Fiecare vrea un preț bun și să achite doar atîta cît consumă. Nimeni dintre noi, indiferent de vîrstă și domeniul de activitate nu-și închipuie o zi fără telefonie mobilă. Iar în același timp, fiecare pledează pentru o economie a surselor financiare. O bună parte dintre noi are părinți și chiar bunei la țară, cu care avem dorința de a avea legătura telefonică permanentă. În aceste condiții oferta de la Unite este cea mai favorabilă.


Încă ceva la care am atras atenția. Abonatul portat la Unite, în cazul cînd este sunat, primește 10 bani pentru fiecare minută de conversație. Cineva te sună și pentru aceasta ești remunerat. Nu cred că mai sunt asemenea oferte pe piața noastră.

 Așa dar, astăzi am primit oferta pe care mi-am dorit-o. Am păstrat numărul de telefon, mi se oferă calitate de conversație, cel mai bun preț pentru ceea ce consum și multe alte opțiuni la doar un preț de 19 lei lunar.


Mai multe de la Veaceslav Burlac


Comentarii


user profile image
Vasile Haruţa
17.07.2013, 14:20

Eu nu-l cunosc pe acest tânăr dar vreau sa-i comunic că: Nu limba română este limba latină, ci limba latină este o limbă românească.