29 ianuarie 2013, 17:51

Ce se întîmplă oameni (ne)buni?



Cineva dorește cu tot dinadinsul tot ca electoratul Alianței să devină eletoratul unui singur partid

Așa cum sa expimat și expertul politic C. Ciurea vineri în cadrul emisiunii Bună seara de la M1: “toate alianțele se vor destrăma cîndva, însă pentru moment încă nu i-a cîntat cucu”. PLDM-știi se pare că au fost primii care au înțeles acest lucru, așa că de la începutul anului 2013 asistăm la atacuri mediatice intense împotriva “aliaților” de la guvernare. “Marii politicieni” nici măcar nu avut răbdare să vină campania electorală…
Aproape de o lună ținta atacurilor a fost PDM și în special V. Plahotniuc, evident liderul M. Lupu a fost nevoit să contraatace, iar pe frotul doi – analiștii loiali lui Filat încercau pe orice cale să-l implice și pe Ghimpu în povestea asta murdară. Ultimul nu a rezistat emotiv și aseară în cadrul emisiunii ÎnPROfunzime a fost scos din sărite de intervievatori (trebuie să recunosc că de multă vreme nu ma mai rîs cu poftă la vizionarea unei talk-show politic).



Să recunoaștem că conjuctura politică e cel mai prielnică pentru PLDM

Or cum se numește Alianța? Pentru Integrare Europeană.
Care sînt viziunile electoratului Alianței? Pro Vest.
Care personaj politic e cel mai asoiciat cu Vestul? Filat.
Desigur aceștia nu văd deloc imposibil ca eletoratul celor 3 componete ale AIE2, în general anticomunsit să devină electoral verde. Dar știți cum, socoteala de acasă nu e potrivește cu cea din tîrg. Ultimul BOP a arătat că moldovenii nu prea sînt mulțumiți de activitatea Guvernului!

“Neoficial sa creat AIE3″…

continuare vezi aici.



Comentarii

Nu sunt comentarii


2 mb
This page was created in 0.0359 seconds