4 septembrie 2012, 20:03

Unealta cui este Ţăranu cu Politicon-ul său?



Multe în politicul de la Chişinău mă uimeşte dar şi chiar în aşa mod… Astăzi centrul de cercetări “Politicon” a lansat topul celor mai influienţi politicieni din Republica Moldova din luna august. Sau căldura ia bătut pe cei intervievaţi, sau şingur Ţăranu a avut insolaţie dar topul a ridicat temperatura pe reţelile de socializare. Discuţii diferite dar sensul este unul, un top inventat sau sondajul s-a efectuat prin cabinetele Preşedenţiei şi a Guvernului.

Stimaţi prieteni! Nu mai publicaţi aberaţiile lui Ţăranu. E destul să ieşiţi în afara oficiului şi să întrebaţi 20 de trecători unde îl poziţionează pe Preşedintele Republicii Moldova şi ve-ţi primi un răspuns departe de cele invocate de Politicon. Acest centru este un instrument care încearcă să manipuleze cu opinia publică şi o face într-un mod obraznic şi minciunos. Analizînd această listă am o întrebare: - Nu vi se pare că l-aţi mutat prea departe pe prim-vice-preşedintele Parlamentului, d-ul Vlad Plahotniuc?Tocmai pe locul 9. Cred că Domnia Sa e supărat pentru o aşa “neglijenţă” şi lipsă de “respect”. Dacă se pretinde că se face un top al politicienilor, atunci ce caută acolo Leancă, Recean, Lazăr, Efrim, Carpov? Ei sunt funcţionari publici în funcţie de miniştri? Ar fi normal ca acest top să nu fie TOPUL POLITICIENILOR ci TOPUL CELOR MAI INFLUIENTE  PERSONALITĂŢI DIN REPUBLICA MOLDOVA. În aşa mod în top se vor regăsi aşa oamenii de afaceri ca Anatol şi Gabriel Stati, Ilan Şor, Veaceslav Platon, Vasilii Chirtoca şi alţi care sunt mult mai influienţi ca unii din această listă.

Şi încă ceva, stimaţi analişti politici, înainte de a face public vre-un sondaj ar fi de dorit că el să fie apropiat realităţii. În cazul dat Preşedintele Nicolae Timofti nu are de unde să ocupe poziţia 3 în topul celor mai influienţi politicieni. “Marionetele” nu au loc în topurile date, mai ales plasat înaintea celor care îl dirijează…

D-le Ţăranu cui serviţi? Cine vă roagă să difuzaţi asemenea aberaţii?

Foaie verde şi o lalea, un Ţăran cu lista sa…


Mai multe de la Veaceslav Burlac


Comentarii

Nu sunt comentarii