26 мая 2013 г., 11:33

(ÎNTREBARE) De ce TRIBUNA îl apără pe Preşedintele Nicolae Timofti...?



Ieri pe portalul de știri TRIBUNA.MD a fost postat un articol de Dumitru Spătaru - (COMENTARIU) De ce e atacat Preşedintele Nicolae Timofti. Autorul afirmă, că Preşedintele Nicolae Timofti a devenit ţinta unor atacuri dure venite atît din partea unor politicieni, cît şi a unor analişti şi jurnalişti. Mai ales este atacat dur de PL. ”Judecarea la rece” a autorului chiar e rece și înghețată. Nu se pomenește de comparația lui Eduard Mușuc a Președintelui Timofti cu o ”Rață mută”. De celelalte învinuiri aduse de alți actori politici din țara noastră nici pomină. Doar pretinse argumente de îndreptățire a lui Timofti pentru toate gafele pe care le-a comis la ”rugămintea” lui Filat. Altfel decît ”Partizanat politic” în favoarea doar a unui partid și anume a PLDM, toate acțiunile acestui ”moșulică impotent” după cum la numit Iurie Roșca, nici nu le poți clasifica. La momentul dat Nicolae Timofti nu este Președintele întregii țări! Acest ”moșulică” nu reprezintă nici cea mai mică parte a societății. O întrebare logică ar trebui să fie în toate acțiunile Președintelui. Din ce cauză acest Timofti nu s-a consultat cu toți trei lideri de partid, apropo care l-au numit, desemnat și l-au votat în fotoliul de Președinte atunci cînd ia niște decizii consecințele cărora se răsfrîng asupra lor la direct. Nu am mare dragoste de PL și asta nu este o taină, dar consider că Președintele era obligat să-l sune pe Ghimpu și să-i comunice care sunt motivele de demitere a lui Șalaru și Moldovanu. Din ce cauză acest mare Președinte-jurist nu l-a demis pe Usatîi care și-a bătut joc de cetățenii acestei țări, permițînd experimente medicamentoase în Spitalul de psihiatrie sau cînd a gajat ilegal Spitalul Clinic, de ce nu a fost demis Negruță care a prejudiciat acest stat cu peste 6 mln. lei, de ce în calitate de consilier îl menține pe Șleahtițchii care a procurat peste 100 de autobuse la preț dublu și multe alte infracțiuni comise de cei din PLDM? Tace acest Președinte și mai urît că cineva încearcă să-l apere și să învinuiască pe altcineva că Timofti este atacat nejustificat de politicieni, jurnaliști și internauți. Trecerea problemei de pe un cap pe altul la noi se practică. În cazul dat consider că presa afiliată lui Filat îl protejază ca pe oul de aur.

De ce oare un portal ce aparține liderului PLDM, după cum se vorbește prin tîrg, îl apără cu atîta rîvneală pe Timofti? Orice ”bun” procurat, care îți aparține îl protejezi prin orice metodă. De aceea apare o întrebare logică: - Să fi oare și acest Timofti una din achizițiile lui Filat...?

P.S. În India VACA este sacră și pe ea nimeni nu o atinge, ea paște și dă lapte, la noi în Republica Moldova sacru este Președintele Timofti care este protejat doar de Vlad Filat.

Ещё от автора Veaceslav Burlac


Комментарии

Нет коментариев


2 mb
This page was created in 0.0435 seconds