4 мая 2013 г., 12:26

Filat și PLDM au vrut varianta zero în politic, dar au ajuns nulități în Europa…

Zilele trecute Filat spunea ca după demiterea lui Lupu vor reveni la varianta zero și numai în așa condiții vor reveni la negocierile privind formarea unei majorități parlamentare și investirea unui nou Guvern funcțional. Cel mai interesant este faptul că tare vroiau să facă publice negocierile. Ieri am văzut ”negocierile” PLDM-lui deschise în Parlament. Apoi același Filat s-a răzgîndit, și-a dorit o alta varianta zero, conform doleanțelor ”împărătești” a ordonat slujitorilor din Parlament să-i ”pună la picioare” instituțiile fundamentale ale statului. Vasalii din partid asta și au făcut ieri, i-au făcut cadou ”Împăratului verde” cu ocazia Sfintelor Paști. Împăratul, împărat rămîne…!

După votul cu comuniștii, Filat și PLDM aveau toate motivele sa anunțe ca au obținut varianta zero pe care au dorit-o. Însa surpriza pentru ei a venit mai tîrziu și anume atunci cînd au înțeles că de fapt la varianta zero a fost adus poporul acestei țări și chiar republica Moldova. Liderii UE au anunțat ca au luat act de derapajele democratice generate de Filat si PLDM, împreuna cu PCRM, ca ceea ce au făcut compromite relațiile Republicii Moldova cu partenerii externi. Practic ne-am întors la varianta zero în ceea ce privește încrederea liderilor UE în clasa politica din RM, în special în Filat si PLDM. Acesta este deja un fapt împlinit și nu mai poate fi contestat în nici o instanță europeană. Balonul de săpun a PLDM-lui a făcut un BAAAAAHHHHHH !!!! cu rezonanță și foarte puturos nu numai în țara noastră dar și în Europa…

Și asta nu e tot. După modul în care au măcelărit constituția și instituțiile statului ieri, în Parlament, pe PLDM si Filat îi poate aștepta încă o varianta zero: în sondaje, în pierderea definitiva a încrederii electoratului. Iată aici e și marea ruptură a celor ce au avut mari speranțe în acest partid și echipă. Nu trebuie uitat ca electoratul PLDM-lui este unul în mare parte instruit, intelectual,  un electorat care nu poate fi manipulat, un electorat anticomunist. PLDM si Filat și-au bătut joc de electoratul lor, l-au murdărit, iar toate acestea în ajunul Paștelui, ca sa aibă oamenii ce sa vorbească la masă. De fapt, peste o săptămînă, de Paștele blajinilor, PLDM-ul va fi îngropat în cimitirul politic, alături de răposați… Dumnezeu să-l ierte pe acest PLDM și liderul lor Vlad Filat, AMIN!

Ещё от автора Veaceslav Burlac


Комментарии


user profile image
Dumitru
06 мая 2013 г., 20:41

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ DE VECI, CĂ MULT ŞI-A BĂTUT JOC DE ELECTORATUL SĂU ! ŞI ASTA DOAR DIN CAUZA LIDERULUI LUI NESĂBUIT. IATĂ CE SE ÎNTÎMPLĂ DACĂ ACEŞTI "LIDERI" DE PARTID SOCOT CĂ UN PARTID POATE FI "DE BUZUNAR" UNDE EI ÎŞI FAC MENDRELE CUM VREAU, A MERS PE URMELE LUI ROŞCA ŞI A PRIMIT ACEIAŞI VALOARE. MĂ MAI ÎNTREB PE MINE,CE AM CÎŞTIGAT EU VOTÎNDU-L, CĂ DE FAPT ACEST PARTID NU M-A DUS NICI ÎN EUROPA DA AM TOATE ŞANSELE DE A AJUNGE ÎN UNIUNEA CU RUŞII CA SĂ NU NE MAI VEDEM COPIII ACASĂ, NICI CORUPŢIA N-A STÎRPIT-O DEOARE CE TREBUIA ASTA ÎNCEPUTĂ DE LA INSTITUŢIILE STATULUI UNDE NU ERA NECESAR DE DAT MITĂ NICI UNUI DEMNITAR SĂ ZICEM DE LA OFICIUL STĂRII CIVILE PENTRU A PRIMI DOCUMENTELE LA TIMP, ORI LA SERVICIUL PAŞAPOARTE, LA SPITAL LA MEDICI, LA ŞCOLI PENTRU A PROMIVA O NOTĂ UNUI ELEV LA EXAMEN, LA SANĂPID PENTRU CA LA TIMP SĂ PRIMESC DOCUMENTELE NECESARE, LA FISC SĂ NU FIU CONTROLAT DE 10 ORI PE AN CHIAR DACĂ ACTIVEZ FĂRĂ ABATERI Ş.A.M.D, ŞIRUL ESTE DESTUL DE MARE.ÎN MULTE AM MIZAT ÎNSĂ TOTUL S-A SPULBERAT ŞI PENTRU VIITOR IARĂŞI O CAREVA GAŞCĂ DIN PARLAMENT O SĂ-MI ALEAGĂ PREŞEDINTELE ŢĂRII AIDOMA LUI VORONIN DE CARE O SĂ-MI FIE RUŞINE DE LIMBAJUL LUI ÎN LOC SĂ-L ALEG EU. MULTE LE-AM AŞTEPTAT ÎNSĂ DATORITĂ RÎNZEI LIDERILOR POLITICI TOTUL S-A DUS PE APĂ, ŞI NOI NU MAI AVEM LA CE SPERA, MIE PERSONAL ÎMI RĂMÎNE DOAR SĂ MĂ ADRESEZ LA TOATE ŢĂRILE LUMII SĂ-MI DEA POSIBILITATEA DE A MĂ STĂVILI CU TRAIUL LA EI CĂ DORESC UN TRAI ÎMPREUNĂ CU OAMENI POLITICI CUMPĂTAŢI ŞI DEŞTEPŢI, CARE DAU POPULAŢIEI SALE TOT BINELE ŞI PROSPERITATEA PE CARE ŞI-O DORESC.

user profile image
val
07 мая 2013 г., 0:06

Nimeni nu ti-a spus, ca redarea gandurilor prin majuscule da dovada de isterie? Si pe urma, nu-ti bate asa tare capul pentru electoratul PLDM, pentru ca in mare majoritate acest electorat s-a saturat de matrapazlicurile lui don Plahotniuc si saica lui de buzunar cu bolnaviorul Ghimpu in frunte, de care s-au saturar chiar si colegii sai de partid. Asa ca Filar va fi inteles.

user profile image
Dumitru
07 мая 2013 г., 20:27

ŞI CE MAMA VOASTRĂ, NU AŢI ŞTIUT DE LA ÎNCEPUT CINE ESTE PLAHOTNIUC??? DE CE A
ŢI ACCEPTAT SĂ FACEŢI ALIANŢĂ CU LUPU???LUMEA A ÎNŢELES CĂ AICI E INTERES DE PARALE,CÎND PLOHIŞ AVEA TIMP SĂ MAI RUPĂ IAR FILAT FIIND OCUPAT DE GUVERNARE A SCĂPAT AVEREA DIN MÎINĂ. LUMEA E DE PĂRERE CĂ PENTRU O CAUZĂ MĂREAŢĂ DE ADERARE LA U.E. SE PUTEA DE JERTFIT CEVA CĂ NU MAI TRĂIEŞTE OMUL ÎN SĂRĂCIE.PUR ŞI SIMPLU CEL DE ERA DEPRINS SĂ RUPĂ NU PUTEA STA LINIŞTIT CÎND ALŢII O FAC.RUŞII SPRE REGRET SUNT MAI DEŞTEPŢI,PENTRU CAUZA DE A NU NE SCĂPA DIN MÎINI NE-AU PROMIS VERZI ŞI USCATE CA APOI SĂ NE PREIA IARĂŞI ÎN LANŢURI, DA POATE ASTA PLDM A AVUT MISIUNE DE A NE SUBJUGA PRIN ORDONANŢELE LUI PUTIN TRANSMISE DE ŞEVCIUK? CĂ DOAR NICI O DATĂ NU SA SPUS DESPRE CE VORBEAU FILAT CU EL???


4 mb
This page was created in 0.0731 seconds