23 октября 2014 г., 12:04

Amenințați că vor rămîne fără lucru dacă nu vor vota pentru PD

Sute de oameni sunt amenințați că vor rămîne fară de serviciu, dacă la 30 noiembrie nu vor vota pentru PD. Se întîmplă în localitățile din raionul Rezina în fruntea căruia se află reprezentantul PD.

Președintele raionului Rezina din partea democraților, Eleonora Graur, pe 28 septembrie curent, a obligat toți salariații din cadrul raionului să aleagă candidații pe lista electorală a PD. Respectiv, cei care nu s-au prezentat, în baza listelor întocmite, au fost mustrați de însuși doamna Graur.

S-a întîmplat și în localitatea mea, unde mai mulți profesori au refuzat să se prezinte la urnele de vot improvizate de PD. Motiv pentru care Eleonora Graur s-a deplasat personal pînă la Cuizăuca pentru a-și mustra proprii dascăli că nu i-ar fi recunoscători. Culmea ipocriziei.

Mai mult decît atît, la urechea președintei a ajuns că rezinenii sunt deciși, în acest an, să-și schimbe opțiunea de vot. În cazul dat, Eleonora Graur a avertizat conducerea tuturor instituțiilor din raion să oblige angajații să voteze pentru PD pe 30 noiembrie, în caz contrar vor fi concediați.

Personal, președintele raionului se ocupă și de organizarea întîlnirilor dintre Marian Ilici și alegătorii prin localități. Pe cînd, consilierii locali fac propagandă continuu pentru PD, susțin oamenii speriați.

Încercările acestora de a se întîlni cu alți concurenți electorali sunt sortite eșecului. Chiar și dacă au loc aceste reuniuni sunt organizate în casa de cultură din Rezina cu 100 de persoane, deoarece alegătorii de prin sate nu sunt anunțați de nimeni despre vizita unui sau altui politician.

Semn că nu există niciun gram de rușine la această doamnă atunci cînd vine vorba de funcții și de bani. De altfel, după mai bine de 3 ani de la alegerile locale pe stîlpii din sat persistă doar afișele electorale ale PD.
Теги: PD |alegatori |presedinte |Rezina |


Ещё от автора Elena Nistor


Комментарии


user profile image
Liudmila
29 окт. 2014 г., 11:40

D-na Nistor, va cunosc personal, sunt si eu din localitatea d-voastra de bastina. Imi pare rau de mentalitatea d-voastra, ca ati ajuns sa aveti un nume, si sa-l folositi turnind mizerie si minciuni pe capul bastinasilor. Credeam ca meseria de jurnalist este bazata pe sinceritate, onestitate, demnitate....dar nu pe simple birfe. V-as sugera, daca tot sunteti atit de curajoasa si turnati mizerie bazata pe birfe, sa aveti curajul sa aduceti si fapte concrete, nume de profesori amenintati, nume de angajati mustrati de doamna presedinte...
Asa, ca sa fie pe intelesul tuturor, simt o mindrie deosebita pentru multi oameni de renume din satul meu de bastina, care au adus faima acestui sat, pentru d-na Graur, care este o persoana demna de toata stima, si o doare sufletul pentru un raion intreg, face practic imposibilul pentru bastinasii ei, fiind apreciata si stimata de multi oameni, si totodata mi-i scarba de aceeasi consateanca, de d-voastra d-na Nistor, care va ocupati cu prostiile, mizeria, birfele....si tot tipul de ipocrizii. Dar cum zice vorba veche: padure fara uscaturi nu este.
As vrea, la final, sa va urez d-na Nistor succese, dar la sigur nu o sa va ajute, succesul merge alaturi cu mintea, ceea ce D-voastra va lipseste.
Iar, in speranta ca acest comentariu va ajunge si la urechile d-nei Graur, as vrea sa-i aduc sincere multumiri pentru munca care o depune, pentru inima ei mare, si sa-i urez succese in ceea ce face, ca o face perfect.


4 mb
This page was created in 0.123 seconds