31 iulie 2012, 20:12

De cînd mă rog, Cosarciuc apără interesele fermierilor?



Astăzi fermierii din Republica Moldova au organizat ample măsuri de protest împotriva măsurilor întreprinse de guvernul Republicii Moldova în “spriginul” sectorului agrar al ţării. În primul rînd mă bucur că începe ţara să se trezească din amorţire. Mai protestează, mai blochează niţel drumurile, cer demisii şi modificări a actelor ce nu corespunde intereselor ţăranilor. Bravo! Poate îşi vor da seama vre-o dată cei de la Guvernarecă mai sunt şi interese de stat nu numai de partid şi de clan.  Toate aceste măsuri sunt numai de aplaudat. Dar pe mine mă interesează o unică întrebare în toată această “zeamă”, ce caută acolo Cosarciuc Valeriu?

Cică, Valeriu Cosarciuc, ex-ministrul agriculturii şi industriei alimentare, este preşedintele Federaţiei Naţionale a Fermierilor din Moldova, apără “cu dăruire de sine” interesele fermierilor!

Iată asta da schimbare de păr a lupului. Cît a fost în funcţia de ministru al agriculturii ce a făcut d-lui pentru aceea ca aceşti fermieri să nu ajungă la situaţia dată? Din ce cauză atucni nu a propus Guvernului şi Parlamentului proecte de legi ce ar proteja fermierii de orice tentativă a statului de a înăduşi sectorul agrar?

Oare ştiu fermierii noştri cine este preşedintele asociaţiei ce le reprezintă interesele?

Toţi cei care au fost cîndva în fruntea AMN-lui, acuma au locuri călduţe şi stau bine, ca nişte lupi în funcţii de păstor a turmelor de oi.


Mai multe de la Veaceslav Burlac


Comentarii

Nu sunt comentarii