27 noiembrie 2012, 11:24

Sportivii de la „Voievod” –au cucerit Rîbniţa la lupte

La Turneul, care a avut loc în acest week-end la Rîbniţa, au participat aproximativ 150 de sportivi din 25 de cluburi din Moldova şi Transnistria.

Echipa „Voievod” a ocupat primul loc în clasamentul pe echipe, cîştigînd 12 medalii de aur şi 6 de argint.

„Cred că în viitor acest campionat ar trebui transformat în unul tradiţional. Vom invita echipe din Ucraina şi Rusia, ca să-i acordăm statut de internaţional”, a remarcat conducătorul clubului sportiv din Rîbniţa „Viteazi”, Serghei Korovai.

„Pentru noi este foarte important ca asemenea campionate au loc şi în Transnistria. Exuistă posibilitatea de a efectua schimb de experienţă şi de participare în comun la campionate mondiale şi europene. Doar sportul este ambasadorul păcii şi este cel mai bun diplomat”, a subliniat preşedintele Federaţiei „Voievod”, Nicolae Pascaru.

Sportivii au primit diplome şi premii.sursa:noi.md


Mai multe de la Nicolai Pascaru


Comentarii

Nu sunt comentarii


2 mb
This page was created in 0.0314 seconds
Fatal error: Uncaught Phalcon\Cache\Exception: Failed storing the data in redis in phalcon/cache/backend/redis.zep:243 Stack trace: #0 [internal function]: Phalcon\Cache\Backend\Redis->save('nvo4vogh3ecgqn4...', 'blog_session#$P...', 3600) #1 [internal function]: Phalcon\Session\Adapter\Redis->write('nvo4vogh3ecgqn4...', 'blog_session#$P...') #2 [internal function]: session_write_close() #3 [internal function]: Phalcon\Session\Adapter->__destruct() #4 {main} thrown in phalcon/cache/backend/redis.zep on line 243